Welkom bij Hotel “De Vier Heemskinderen”

Hotel “De Vier Heemskinderen” is een authentiek en intiem hotel in IJzendijke, waar het ontspannen vertoeven is. Het heeft jaren geduurd voordat het eindelijk weer een echt hotel is geworden, het hotel is volledig gerenoveerd en in authentieke stijl voorzien van de tegenwoordige gemakken. Het hotel ligt in het mooie dorpje IJzendijke, op een paar meter verwijderd van de markt, dat zoals het in een echt dorp betaamt, het middelpunt is van gezelligheid en samenkomen. Op die markt kunt u genieten van de levendigheid op één van de terrassen die de markt rijk is.

In het hotel zijn in totaal elf kamers aanwezig die stuk voor stuk een eigen karakter hebben door de antieke meubels, die elk hun eigen verhaal lijken te vertellen. De kamers hebben allemaal een naam gekregen die gerelateerd zijn aan de sage van de vier Heemskinderen, van Karel de Grote tot Reinout, ze zijn allemaal aanwezig.

Hotel “De Vier Heemskinderen” biedt u heerlijke overnachtingen met daarna een stevig ontbijt zodat u klaar bent om de dag vol goede moed te starten. Daarnaast staan wij garant voor gezelligheid, gastvrijheid en genieten. We hopen u gauw te kunnen verwelkomen in dit speciale pand! Neem dan ook eens de tijd om de prachtige GMC uit 1950 te bewonderen. Speciaal opgeknapt ter promotie van het hotel!


Routebeschrijving

Klik hier voor een routebeschrijving naar hotel de Vier Heemskinderen

Voorwaarden

Op alle door ons aangegane overeenkomsten zijn van toepassing de Uniforme Voorwaarden Horeca (UVH). De voorwaarden zijn hier gratis te downloaden.

De UVH zijn bindend voor iedereen die van onze diensten gebruik maakt.